ENERGI TIL DIN SKRIVEPROCES

Mangler du et blik udefra, der kan skærpe dine tekster og fodre din skrivelyst? Går du alene med dine skrivedrømme? Er du klar til at modtage (og give) feedback?

Dette intensive skrive-energiboost er til dig, som er motiveret for at komme godt videre – hvad enten du har skrevet ’til skuffen’ i årevis eller lige er begyndt. 

Over tre lørdage bliver du en del af en mindre (max. 10 deltagere) og motiveret gruppe, hvor skrivelystne fra 15 til 99 år kan hente metode og instruktion, og hvor der tages højde for din individuelle tilgang til skrivekunsten.

Vi arbejder bl.a. med (nær)læsning af helhed/struktur og detalje, sproglig sans og opmærksomhed, ligesom øvelser, der træner og styrker din teknik, indgår. Du vil opleve at blive støttet i din skriveglæde og tillige udfordret i dit perspektiv. Uanset hvilken type tekster du arbejder med, er målet, at du kan hente vitaminer til din skriveproces.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for deltagelse, men det forventes, at du bidrager med engagement og er medskabende for den atmosfære af trygt arbejdsrum, som er intentionen med gruppen. Du skal være indstillet på både at modtage respons på din egen tekst og i nogen grad give respons på andres.

Det kan være en fordel, hvis du allerede har (uddrag af) tekster, du gerne vil have ’på’, men det er ikke et krav.

Sted: Undervisningen foregår på Gammel Kalkbrænderivej 24, kælderen, 2100 Kbh. Ø – fem minutters gang fra Nordhavn station.

Pris: 950 kr., inkl. kaffe og te.

Deltagerantal: max. 10. Hurtig tilmelding tilrådes.

Tilmeldingsprocedure: Skriv til iben@ibenclaces - så får du information om, hvornår kurset løber igen.